torstai 12. heinäkuuta 2012

As good a day as any

Heippa :)

Olen pyöritellyt mielessäni blogin aloittamista ja jotenkin sitä on aina ajatellut että katsotaan ensi viikon alussa...ensi kuussa...sitten kun jotain kivaa tapahtuu...blaablaablaa.

No nyt sitten aloitin. Eiköst tänään ole ihan yhtä hyvä päivä kuin huomenna. Tai ylihuomenna. Tai ensi viikolla.

Tämä blogi tulee keskittymään minuun. Ei niinkään mihinkään erikoiseen yksityiskohtaisesti, vaan elämääni ja sen sellaisiin sekoiluihin mitä nyt milloinkin eteen ilmenee. Ja niitä kyllä sattuu ja tapahtuu. Enimmäkseen blogissa tulee näkymään harrastukseni (juokseminen, kuntosali ja pesisvalmennus), intohimoni (juokseminen ja pesisvalmennus) sekä tavoitteeni (juokseminen). :D

Kyllä yritän kirjoitella muustakin. Tykkään lukea. Paljon. Rakastan kenkiä. Ja vaatteita. Ja sisustamista. Yritän näistä sitten sekoittaa sellaisen tasapaksun mixauksen jota teidän olisi kiva lukea ja ehkä joskus jopa innostua kommentoimaankin.

Ja yritän saada aikaiseksi myös valokuvia. Niitä on ainakin muiden blogeissa kiva katsella. Ehkä uskallan myös näyttää naamani :) Katsotaan mitä luvassa on, jahka tästä saan jonkinlaisen selviön itselleni mikä blogini linjaus tulee olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)