perjantai 25. tammikuuta 2013

Kuntopiiri kotona

Onko kellään muulla ongelmana ajanpuute? Teen pitkää työpäivää (lasken matkustamisen työpaikalle ja takasin kotiin työpäivään kuuluvaksi pakoksi) ja iltaisin aikaa ei jää sekä kavereille, salitreeneille, ruokaostoksille, kokkailulle ja tuhannelle muulle pienelle mutta itselleni niin tärkeälle asialle. Tätä asiaa voisi helpottaa jos joskus voisi treenaamisen suorittaa vaikka kotona, tai syömiset salilla. Parasta olisi jos voisi yhdistää kaverit ja salin, tai kaverit ja ruokailun, mutta joskus sekin on ongelma jos kaverit eivät halua salille :)

Löysinkin Muscle and Fit Hers-lehdestä kivat ohjeet kotikuntopiirille. Myönnän, en ole itse vielä kokeillut, mutta ajattelin jakaa tämän muidenkin kanssa, jospa innostuisin tätä kautta hikoilemaan olohuoneen matolla joku ilta. Alla on näkyvissä kolme erilaista ohjelmaa, tarkoituksena on tehdä kaikki kolme kuntopiiriä peräkkäin. tosin mikä estää tekemästä samaa kuntopiiriä sen kolme kertaa peräkkäin ja vaihtaa ohjelmaa toisena päivänä, esim niin että kuntopiiri yksi maanantaina, kuntopiiri kaksi keskiviikkona ja kuntopiiri kolme perjantaina. Ajattelisin että ainakin kesällä näitä voisi olla ihan kiva tehdä vaikka juoksulenkin jälkeen kotipihalla jos siihen on mahdollisuus.


Ei taida tarvita sen enempiä selitellä liikkeitä, kaikki ovat jumpista tuttuja liikkeitä, niin sanottua "peruskauraa" :) Ja etenkin jos on pumpissa tullut käytyä niin varmasti on vipunostot, etunojapunnerrukset, dipit ja hauiskäännöt tuttuja. Mutta kyselkää toki jos on epäselvyyksiä!

Eipä sitten muuta kuin hauskaa treeniä kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)