keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tänään oli töissä niin rasittava päivä ettei mitään rajaa. Tietyt ihmiset vaan tuntuvat käyvän hermoille todella usein, eikä tänään ollut mikään poikkeus. Ärsytystä lisää vielä sekin että oli ihan kohtalaisen kiirus koko päivän ja kaikki vaativat tietysti että ne omat delegoidut hommat pitäs tehdä juuri-heti-nyt kun ne on niiiiiiin kiireellisiä. Mutta kun on vaan kaksi kättä ja yksi kone niin mites teet viittä asiaa samaan aikaan.

Ajattelin että onneksi pääsee töiden jälkeen salille vähän purkamaan turhautuneisuutta. Aloitin juoksemalla matolla 20 minuuttia ja sen jälkeen jatkoin fitball-tunnille. Ja mä rakastan touhuta sen jumppapallon kanssa. Tänään ei ole mun päiväni. Pallo ei oikeen liikkunut mihinkään ja tuntui vaan niin raskaalta. Ja sekin tietysti sitten suututti entistä enemmän. Paska päivä.

Kävelin salilta kotiin jäätävän tuntuisessa pakkasessa, kamala tuuli tekee kyllä kylmästä ilmasta niin paljon pahemman. Noh, onneksi mä löysin pienen piristeen postilaatikosta :)


Postilaatikosta paljastui Nellyn paketti ja Supertreenien ohjelmisto, JEE :D Ja mitäs sieltä Nellyn paketista paljastuikaan...





 Mä olen aika kauan jo pyöritellyt mielessä tuon paletin ostamista, tosin taisin joskus tsekkailla sitä isompaa versiota, mutta päätin nyt kotiuttaa tuon pienemmän. Mulla on niin paljon luomivärejä, mutta ne on kaikki jotain pari, viisi vuotta vanhoja. Joo, tiedetään kyllä että ne pitäis vaihtaa kolmen kuukauden välein, mutta kuka oikeesti vaihtaa?! En mä raaski heittää niitä pois, ja eipä nyt aina tule kolmen kuukauden aikana niin usein käytettyä luomivärejä...Mutta nyt en jaksa odottaa että pääsen testailemaan noita ihania karkkivärejä! Paketissa oli myös nahkainen käsikoru, ja tummansininen glitterneule missä oli selkä avoin, mutta ne lähtevät palautukseen joten en jaksanut alkaa peilaamaan niiden kanssa.

Paketin aukirepimisen jälkeen tein itselleni iltapalaa, munakkaan ja grillivoikkarin, missä oli tonnikalaa, ananasta ja juustoa. Nami. Uskokaa pois, maistui paremmalta kuin näyttää :)


Iltapalan jälkeen menin saunaan. Mulla on pieni ongelma kotona, suihkusta ei tule lämmintä vettä kuin ekat kaksi minuuttia ja sen jälkeen saa kylmää vettä niskaan. Mä rakastan suihkuttelua, ja olen ehkä siksi ollut aamuisin extra-kärttyinen, kun en niistä ole päässyt nauttimaan. Hyvä jos shampoon ehtii huuhdella pois ja se on siinä. Joten nyt laitoin saunan päälle, silloin ei kylmä vesi haittaa :)

Joskus se on ne arjen pienet ilot kun kääntävät paskankin päivän hyväksi. Tänään ne olivat uusi luomiväripaletti ja sauna. Unohtamatta grillivoikkaria :D

Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva keskiviikko. Enää kaksi yötä vikonloppuun, kyllä tämän jaksaa.

2 kommenttia:

  1. 1. Koska Supertreeneille pitää viimeistään ilmottautua ja kenen kanssa oot menossa?
    2. Ihania värejä! Harmi etten oikeen käytä luomivärejä :(
    3. Grillivoikkarit!!! <3 Pitää ettiä se oma grilli tuolta varaston uumenista, sun voikkari kuulosti ihan liian hyvältä (miinus ananas) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supertreenien ilmoittautuminen alkaa helmikuun alussa. ja personal parturini on lähdössä mukaan, ainakin sitten viime kuuleman :)
      Grillivoikkarit on kyllä ihan parasta, etenkin jos tarvii jotain saada aikaan nopsaan.

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)