maanantai 7. tammikuuta 2013

Messujuoksu

Lauantaina 29.12.12 olin Helsingissä. Otin osaa messujuoksuun, joka nimensä mukaisesti järjestettiin Helsingin messukeskuksessa. Sinne oli tehty hiukan päälle kolmen kilsan rata, joka kiersi ympäri messukeskusta, sekä ylä- että alakerrassa. Mä tykkäsin eniten radan porrasosuudesta, ja yläkerrassa olevasta rampista, joka teki rataan pinene alamäen. Muuten se oli aika puuduttavan tasaista menoa. Rata eteni alakerrassa siksakkia ja tuntui jatkuvan loputtomiin. Tosin en ollut käynyt lenkillä kahteen viikkoon ennen tätä juoksua koska olen sairastellut ja ulkona on ollut ihan kaamea ilma. Mutta selvisin hengissä :)

Tavoitteeni oli juosta 10 kilometriä ajassa 1.05.00. En ihan yltänyt tuohon tavoitteeseen, ajaksi tuli 1.08.53. Olen silti tyytyväinen. Tämä oli kolmas kerta kun juoksen 10 kilometriä jossakin viralisessa tapahtumassa, ja aikana tämä oli toiseksi parhain. Parempi kuin ihka ensimmäinen kymppini, joten en valita. Ja tämä oli juoksukauden avaukseni, tuosta ajasta voi vaan laittaa paremmaksi. Katsotaan taas tämän vuoden lopulla kun on Midnight Run, että miten paljon tuosta on parannettu.

Messujuoksu oli kiva, koska mulla oli kaveri mukana ja juostiin vierekkäin koko matka. Ilman tsempparia en olisi kyllät uohon aikaan pystynyt, en ole edes varma olisinko päässyt maaliin asti, sen verran rankalta tuntui. Edes se ensimmäinen kymppi ei ollut näin raskas. Mutta DJ soitti hyvää musiikkia, sellaista ysikytluvun poppia ja muutama rokkibiisikin taisi tulla joukossa, niin sekin piiskasi eteenpäin. Hyvinhän se meni ja viimeisiä ei oltu :D

Jos jotakuta kiinnostaa niin täältä voi käydä stalkkaamassa lisää infoa. Tänä vuonna menen takuulla uudestaan ja aika senkun paranee.

Ja hei, päästiin me Helsingin Sanomiinkin ;) My 15 minutes of fame!!


2 kommenttia:

  1. Sun pitää laittaa se Hesarin linkki tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :) kyllä se sieltä arkistosta löytyy jos jotakuta kiinnostaa, tämä aihe oli ja meni jo ;)

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)