torstai 23. elokuuta 2012

Munamuffinit

Mä olen aika huono tekemään ruokaa. Ja tällä tarkoitan huono siten että ei multa löydy aikaa hengailla hellan äärellä montaa tuntia ja tehdä upeita leipomuksia ja kokeilla kaikkia uusia reseptejä. Etenkään kun pitäisi kehitellä terveellisempää ruokaa ja katsoa vähän että syömäni ruoka on samalla monipuolista ja täyttävää ja ja ja...mitäs niitä vaatimuksia sitten onkaan.

Mä niin rakastan blogimaailmaa koska täältä/sieltä löytää aina kaikenlaisia hyödyllisiä vinkkejä ja jänniä ideoita. Niinkuin tämän ihanan ohjeen munamuffineille :) (en muista mistä blogista löytyi...joskus kesällä...)



4 munaa
2 dl ruokakermaa tai maitoa
1/2 dl vehnäjauhoja
persiljaa tai yrttisekoitusta
ripaus pippuria ja suolaa
1 pss pakaste herneitä
4 pekonia
juustoraastetta

Sekoita aineet keskenään ja jaa muffinivuokiin. Juustoraastetta päälle ja uuniin about puoleksitunniksi 200 asteeseen. Nami. Itse muutin tuota ohjetta hippasen...käytin sellasia valmiiksi silppuna olleita pekoninpalasia (en muista mitä merkkiä), herne-maissi-paprikaa, ja mausteeksi laitoin suolaa, pippuria ja sellaista ihanaa Pasta Rosso -maustesekoitusta, oiskohan se Santa Marian...Mä itse asiassa lykkään sitä ihan kaikkeen, jopa salaattiin, se on vaan niin hyvää! Ja laitoin juustoraastetta sinne sekaankin, en ainoastaan siihen päälle. Seuraavaksi aattelin kokeilla fetaa ja tonnikalaa :)

Salaattina on perussalaatti, fetalla tai mozzarellalla, molemmat on ihan ässiä. Teen aina kastikkeen salaatille, ja käytänkin öljyä ja balsamicoa, ja tuota Pasta Rossoa.

Tuossa on kasviksia, protskua ja hippasen hiilareita :) Ja hyvää on. Itse saan tuosta munataikinasta kuusi muffinsia joten siitä riittää lounaaksikin seuraavalle päivälle ja ruokin jopa yhden työkaverini :)

Suosittelen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)