lauantai 25. elokuuta 2012

Varastettua...

Tulipas taas pöllittyä ideaa ...in motion -blogista. Anteeksi, mutta olen vaan jäänyt koukkuun sun blogiin ja satun rakastamaan testejä, kuten itse jo aiemmassa postauksessani mainitsin heti otsikossa. Heti jos jostain sellainen löytyy niin pitää käydä itse tekemässä. Etenkin jos se liittyy hyvinvointiin, liikuntaan tai rakkauteen :)

Siispä, tämä testi löytyy KuntoPlussan sivuilta ja siinä testataan mitkä liikuntalajit sopivat juuri sinulle.

Oma tulokseni:

Olet energinen, innokas ja impulsiivinen. Olet kiinnostunut kaikesta uudesta ja innostut aina uusista lajeista ja laitteista. Et halua sitoutua tiettyihin aikatauluihin ja samanlaisina toistuviin tunteihin tai yksitoikkoisiin ohjelmiin.

Tuo pitää ihan paikkansa, en pidä yksitoikkoisuudesta ja kaipaan vaihtelua, välillä jopa ehkä liikaakin. Aina pitäis olla jotain uutta. ja todella innoissani aina uutta kokeilen. Kaikki aina sanovat että miten mulla riittää energiaa ja intoa, joten kai mä sitten olen energinen ja innokas :) Shoppailun suhteen todellakin olen impulsiivinen ;)

Persoonallisuus: Olet lämmin, innostava, ilmaisukykyinen ja syvästi kokeva henkilö. Et pidä yksitoikkoisuudesta ja kaavoihin kangistuneisuudesta. Sinulle sopii parhaiten työ, jossa voit käyttää luovuuttasi ja intoasi.

Olen syvästi kokeva henkilö. Välillä saatan ottaa erinäisiä asioita jopa liian herkästi itseeni. Toivon olevani lämmin persoona, ja erityisesti toivon että se välittyy perheelleni ja ystävilleni (vaikka välillä siskoni saattaa muuta sanoa). Enkä todellakaan pidä siitä, että asiat pitää aina tehdä samalla tavalla, paitsi tacojen valmistus ja sängyn petaaminen.

Liikunta: Koska olet vaihtelunhaluinen, sinulle sopii yhdistelmäharjoittelu. Sinun kannattaa harrastaa monia erilaisia liikuntamuotoja, niin et pitkästy ja kyllästy. Liikuntakeskusten tarjonnasta löytyy monenlaisia tunteja ja kuntosaleilla on mitä moninaisimpia laitteita. Joissakin kuntokeskuksissa on myös kuukausittain vaihtuvia tunteja. Kokeile eri lajeja ja erilaisia jumppia ja osallistu erilaisiin kuntotapahtumiin. Pilates on sinulle sopiva laji notkeuden ja voiman kasvattamiseen.

Rakastan sitä kun salit tarjoavat kunnon ohjelmiston jumpille! Se on ihan paras ja ensimmäinen asia mitä saliltani vaadin! Ja juurikin siksi, kun on taipumusta pitkästyä, niin vähän jännittää aloittaa kuntosalilla käyminen koska olen aina ajatellut sen olevan niin tylsää ja yksitoikkoista.  

Paras harjoitteluajankohta: Olet parhaimmillasi keskellä päivää. Kun toiset ottavat päivänokoset tai nuokkuvat lounaan jälkeen, sinä olet valmis lähtemään liikkumaan.

Tässä kohtaa repesin. Mä rakastan päikkäreitä, valitettavan harvoin löytyy aikaa pitää sellaiset. Ja lounaan jälkeen en lähtisi lenkille. Aamulla tai illalla on paras aika, mutta valitettavasti työ haittaa vapaa-aikaa niin kaikki treenaus jää aina illalle.

Lajit
  • KUNTOA: Suunnistus, zumba, maastopyöräily, triathloni, squash
  • VOIMAA: Bodypump
  • NOTKEUTTA: Pilates, kotijumppa
Osui ja upposi. Paitsi suunnistus (yäk), pilates (booooring!) ja kotijumppa (liian huono itsekuri tekemään kotona itse jumppaa). Bodypump ja zumba on puhdasta rakkautta, pyöräily on ihanaa joten miksipä en kokeilisi maastopyöräilyä (valvotuissa olosuhteissa kiitos), triathloni on haaveissa joskus vetästä, ja squashia tarvii varmaan joskus kokeilla jotta voisin muodostaa siitä jonkinlaisen mielipiteen.

Mites teillä muilla? Onko joku ketä on joskus inhonnut pilatesta mutta jäänyt myöhemmin siihen koukkuun? Tai solmuun? Onnistuneita kotijumppia? joku halukas Rauman seudulla opettamaan mulle squashia? Laittakaa kommenttia :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)