keskiviikko 15. elokuuta 2012

I'm back!

Well, hellou hellou everyone :)

On ollut vähän hiljaiseloa blogissa...vaikka eihän tää ole päässyt edes kunnolla alkuun kun tuli jo tuollainen paussi, mutta eiköst sitä kesälomalla kuulukin ottaa rennosti ja nauttia olostaan, lähimmäisistä, auringosta ja luonnosta.

Juuh, siis kesäloma oli ja meni. Kolme viikkoa ihan tosta noin vaan, humpsis. Olin kotona vaan, nautin aamupalat ulkona, makoilin nurmikolla ja luin kirjoja, valmensin pesäpalloa ja treffailin kavereita. Olin shoppailemassa Turussa, Tampereella Särkänniemessä, Ahlaisilla mökillä, pikavisiitti Porissa ja muuten sitten kotona Raumalla. On se kyllä niin totta että vaikka Rauma onkin pieni paikkakunta niin tämä on niin idyllinen kesäkaupunki <3 Aivan ihana paikka, ja tekemistä riittää jos jaksaa/huvittaa etsiä.

Itselleni kesälomalla on tärkeintä rento meininki, kaverit, perhe ja aurinko. Ja näistä kaikista olenkin saanut nauttia. Tosin auringosta olisin voinut nauttia vähän enemmänkin.

Liikuntaa tuli harrastettua vähän vähemmän mitä oli alunperin tarkoitus, juokseminen on jäänyt vähän vähemmälle ja nyt kun pesiksen jatkosarjatkin alkavat olla loppusuoralla niin tuntuu että mä melkein asun siellä pesiskentällä :) Tänäänkin on taas peli, keskiviikkona myös ja torstaina treenit. Mutta hauskaa puuhaa se on, en valita.

Nyt on arki auttamattomasti palannut elämääni ja öihin on pakko ollut raahautua. Vaikka ei yhtään maittaisi. Mutta onhan ne laskut pakko maksaa.

Toivottavasti teidän kesä on ollut nautinnollinen ja olette saaneet levätä ja ladata akkuja pitkää syksyä varten.

Ja anteeksi kuvien puuttuminen mutta mulla oli vähän ongelmia saada niitä ladattua tänne...hoppas saan niitä seuraavaan postaukseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)