perjantai 17. elokuuta 2012

Päänsärkyä...

Onko muita ketkä kärsivät migreenistä?

Se on inhottava, erittäin tuskallinen neurologinen sairaus ja saattaa ainakin itsellä ilmestyä välillä ihan puskista...Tosin onneksi minulla ei sitä kovin usein silti ole, toisin kuin äidilläni. Satuinkin löytämään Groupon.fi -sivustolta hyvän diilin, jonka avulla saattaisi löytyä helpotusta migreenistä kärsiville.

MIGRA-CAP!!!



Groupon.fi esittelee yllä näkyvän tuotteen näin:

Migra-Capissa yhdistyvät kylmäterapia ja täydellinen pimeys, jotka ovat tutkitusti tehokkaita keinoja migreenin lievityksessä. Ergonomisesti suunniteltu, joustavasta ja hengittävästä lykrasta valmistettu Migra-Cap sopii kaiken kokoisille. Päähineen sisällä olevat erityisen koostumuksen sisältävät kylmenevät geelipussit on asetettu päänsäryn kannalta kriittisiin kohtiin; otsaan, silmille, korvien yläpuolelle, takaraivoon ja niskan tyveen. Migra-Capissa on aukko, josta pitkät hiukset saadaan siististi ulos, mikä lisää käyttömukavuutta.

Suomen Migreeniyhdistys Ry suosittelee Migra-capin käyttöä migreenin oireiden lievittämisessä. Migra-Capin on todettu olevan tehokas apu migreenin lisäksi myös tensiopäänsärkyyn, kolmoishermosärkyyn, poskiontelovaihoihin, MS - oireisiin, päänsärkyihin raskauden aikana, menopaussiin ja urheilusuoritusten jälkeen. Migreenipäähine on myös erinomainen apu juhlinnan jälkeiseen olotilaan. Toisin kuin lääkkeet, Migra-Cap ei aiheuta sivuvaikutuksia. Migreenipäähine laitetaan jääkaappiin tai pakastimeen kylmenemään riippuen toivotusta kylmyysasteesta. Päähineen sisällä olevat geelipussit eivät jäädy tai kovetu pakastimessa. Migra-cap pysyy kylmänä noin 40 minuuttia jonka jälkeen se laitetaan uudelleen kylmään. Päähineen väri on lila ja sisävuoraus on musta. Maahantuojana toimii LabTex.


Niinpä klikkasin itselleni tuollaisen diilin ostoskoriin ja äitini saa sen syntymäpäivälahjaksi tänä vuonna. Tiedän, ei ole maailman seksikkäin lahja, mutta niin monet suunnitelmat on meilläkin mennyt uusiksi äidin migreenien takia, jotta teen mitä vain kunhan äidin olo helpottuu. Se on kurjaa katsoa vierestä miten toinen kärsii, etenkin kun tiedän itse millaista se on. Kerran olen joutunut jopa sairaalan ensiapuun tiputukseen kovan migreenin takia.

Ja tässä on nyt hyvä tarjous, normaalihinta on 89,90€ + toimituskulut, mutta nyt City Dealin avulla säästät 50,00€ ja toimituskulut :) Eli niille ketkä eivät osaa laskea, hinta on vain 39,90€
(tämä ei sitten todellakaan ole maksettu mainos...I wish!!!!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)