keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kehonhuoltohaaste

Satuin bongaamaan uuden blogin tänään, Tahtoo Kuntoon jota kirjoittelee Aku. Hauskaa tekstiä, vaikka kaikkia en ole todellakaan ehtinyt lukemaan. Ensin pisti simmuun se, että meilä on Akun kanssa sama tavoite, nimittäin pudottaa 10 kiloa varresta pois ja ikääkin tuntuu olevan saman verran :) Mutta lukiessani tekstejä sieltä sun täältä jumituin blogiin sillä tykkään Akun tavasta kirjoittaa, leppoista ja mukavaa ja asiaakin löytyy.

Aku heitti ilmoille kehonhuoltohaasteen, joka on alunperin lähtöisin Too Fat To Fit -blogista, jota kirjoittaa Brego. Tarkoituksena olisi keskittyä kaikenlaisten välineiden lisäksi huoltamaan myös omaa kehoaan. Haasteessa heitettiin että kehonhuoltoon viittaavaa liikkumista/venyttelyä tulisi harrastaa kolme kertaa viikossa. Tähän kuuluvat mm. pilates, jooga, bodybalance, venyttely, sauvakävely...

Itse olen todella laiska/muistamaton venyttelemään mitenkään, enkä juurikaan käy joogassa tai pilateksessa, sillä mielestäni ne on vaan niin hidastempoisia että kyllästyn jo liikkeen puolivälissä. Mutta jos sitä venyttelyä tulisi harrastettua vaikka kotona, esimerkiksi illalla ennen nukkumaanmenoa tai aamulla ennen töihin tuloa. Siinä saattaisi päivätkin alkaa ihan eri tavalla kun venyttelisi itsensä hereille ja sitten pinkoisi raikkaan viileään suihkuun. Okei, mä en voisi koskaan luopua lämpimistä/kuumista suihkuista!!


Haluaisin näyttää yhtä sulavaliikkeiseltä (kuva: weheartit.com)

Todellisuudessa näytän varmaan tältä! (kuva: weheartit.com)

Aku ja Brego, haaste vastaanotettu :) Katsotaan miten tälle typylle käy!

6 kommenttia:

  1. Tulinpa kanssa tsekkaamaan tän sun blogin ja kivalta näyttää :)

    http://inmotionblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :)
      Välillä sitä itsestä tuntuu että kirjottelee ihan hölmöjä...ja varsinkin kun kokemusta blogin pitämisestä ei juurikaan ole...

      Poista
  2. Joo, täällä kanssa on käyty lueskelemassa ja kommentoinkin sulle tonne vähän vanhempaan tekstiin (puolimaratonista). Kiva blogi sulla tosiaan on :).

    http://wannabejuoksija.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voi hyvänen aika, mä en varmaan edes taivu yhtä paljoa kuin tuo kissa. :D

    VastaaPoista
  4. Heh, en minäkään...mutta tuo ilme on niin mua :D

    VastaaPoista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)