tiistai 22. tammikuuta 2013

Kauneushoitola kotona

Mä ostin jokunen viikko sitten kotivärjäys-setin kulmakarvoille ja ripsille. Sunnuntaina oli hyvä lököpäivä kokeilla tuota pakkausta tositoimissa.

Ensin piti puhdistaa kasvot, sillä meikit, lika ja ihon luontainen rasva saattavat vaikuttaa värjäystulokseen. Kas näin.

 Sen jälkeen vain sekoittelemaan aineita.

Molemmista tuubeista rutistetaan sellainen 2cm pituinen pökäle ainetta ja ne sekoitetaan keskenään. Ei mitään avaruusfysiikkaa, joten kaikki varmasti pystyvät tähän :)

Ja se sekoitus...Aine tummenee vähäsen pienen ajan kuluttua. Ja itselläni tosiaan on tuo musta väri. En värjää tällä kulmakarvoja, sillä en vain halua, enkä todellakaan luota omaan värjäystulokseen niin paljoa. Halusin vain käsitellä ripseni, jos niistä tulisi hieman tummemmat ettei olisi niin albiino-fiilis kun ei ole ripsaria...

Paketissa tuli suojalappuja, mutta itse koin niiden käytön todella hankalaksi!! Lappuun piti vähän laittaa kasvovoidetta jotta se tarttuisi oholle, mutta mulla ei pysynyt lappuset paikallaan ollenkaan, ja ne tuntui epämukavilta, joten otin riskin ja värjäsin ihan ilman suojaa. Ohjeissa sanottiin että ksittelee ensin toisen silmän ja antaa vaikuttaa ja sen jälkeen puhdistus ja toisen silmän käsittely. Tässäkin oikaisin ohjeista ja käsittelin reippaasti molemmat simmut samalla...Kas tässä mömmöt ripsissä :)

Vaikutusajaksi sanottiin 5-10 minuuttia. Mun on aina pakko pitää se maksimi aika, joten venailin kymmenen minuuttia ja pesin aineen pois ihan vaan vedellä ja hieman käytin omaa puhdistusainetta, silleen hellävaraisesti (joo, etten vahingossa hinkkais sitä väriä pois liikaa :) ) Lopputulos on...noh, ei nyt ihan niin radikaali kuin olisin ehkä halunnut/ajatellut sen olevan, mutta ainakin alaripsiin se antoi väriä, nyt mulla näkyykin niitä muutama :)



En mä tiedä...huomaako kukaan mitään eroa?! :D
Ja iso sori kuvien laadusta, mä vasta opettelen käyttämään uuden puhelimeni kuvaustoimintoja...


2 kommenttia:

  1. mun mielestä noi alemmat kuvat näyttää siltä kun niitä ripsiä olis enemmän et ainaki on vaikuttanu siihen tiheyteen. Ja vika kuva näyttää siltä kun olisit taivuttanu niitä eli ellet ole ni hyvinhän se toimi! :)
    p.s. söpö toi vika kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ehkä hiukan enempi, tai siis näyttää siltä. Mutta toistan käsittelyn tässä josain vaiheessa, pitäähän se tuubi käyttää loppuun :) ja jees, alimmassa kuvassa taivutin vähäsen kun yritin katsoa että näyttääkö että pituuteen olis tullu lisää :)

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)