keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Palaute lentoemodieetistä

Kuten aiemmasta postauksestani voi lukea, kokeilin neljän päivän lentoemäntädieettiä. Se oli ihan jees, ja voinkin suositella sitä jos tuntuu turvottavalta ja haluaa keventää oloaa. Kesto on sopivan mittainen ja nälkä ei kyllä tullut, sillä tuossa saa kyllä syödä ihan hyvin.

Painon luvattiin tippuvan sellaiset neljä kiloa. Itselläni lähti hiukan päälle kaksi, mutta seuraavalla viikolla yksi kilo oli hiipinyt takaisin. Mutta kuten jo sanottu/todettu, kyseessä ei ole mikään pysyvä laihdutusmenetelmä, vaan sehän perustuukin tuohon nesteen poistumiseen. Itselläni tuli helpompi olo ja kun taas tuli todettua että vähemmälläkin syömisellä pärjää ihan hyvin, niin sitä on tullut ylläpidettyäkin. Olen vähentänyt annoskokoja ja syön myös vähemmän leipää, etenkin aamupalaksi otan nykyään muutakin kuin sitä ainaista leipää ja teetä :)

Ihan täysillä en tuota ohjetta seurannut. Siis että aamupalaksi tuo karppileipä vaihtui näkkileipään ja sulatejuustosiivuun ja selleriä en syönyt ollenkaan. Hyi se on pahaa!! Ja illalla en syönyt enää greippiä vaan korvasin sen muilla, paremmilla hedelmillä. Mutta muuten meni ohjeiden mukaan. Niin ja salaattiin laitoin kahtena päivänä fetaa joukkoon, koska mä inhoan heittää ruokaa roskiin ja se feta oli vaan syötävä pois kaapista.

Mekkooni en sen paremmin mahtunut jälkeen dieetin, mutta koska pöhöttynyt olo oli poissa tunsin olevani siedettävämmän näköinen siinä. Joten kai sekin helpotti pääkoppaani. Mutta häät olivat hauskat ja nautin koko päivästä ihan täysillä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)