tiistai 16. lokakuuta 2012

I'm alive :)

Jiihaa, tänään elämä hymyilee vaikka ulkona sataa vettä kaatamalla. Aamulla vedin jalkaan vanhat farkkuni, joita en ole saanut peppuni ylitse vedettyä viimeiseen vuoteen. Tänään ne sujahti ihan mukavasti päälle ja pakko sanoa että näyttävät ihan törkeän hyvältä ;) Painoni oli 67,8kg joten tavoitteeseen on vielä 2,8kg jäljellä ja aikaa 10 viikkoa. I think I can do this! Se ois sitten yhteensä 5,2kg miinusta, woohoooooo!!!

Olen käynyt kuntosalilla enemmän kuin koskaan ja sekin alkaa tuntua mukavalta. Ei sellaista pakkopullaa kuin ennen. Ja nyt, kaikille naisille tiedoksi, SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI vaihtamaan salille jossa käy myös miehiä, ellette jo käy. Olen itse saanut niin paljon neuvoja liikkeiden suhteen, painojen ja toistojen määristä sun muita vinkkejä miten saa helposti vaihtelevuutta treeniin. Ja ihan pyytämättä :) En nyt tietystikään sano etteivät naiset osaa neuvoa tai tiedä asioista, mutta ehkäpä siinä on se idea takana että miehet haluavat päteä, u know, auttaa neitokaista pulassa. Enpä tiedä, mutta mun mielestä se on mahtista, ja itse tykkään siitä että tullaan sanomaan jos mun tekemiset näyttää vähän kömpelöltä. Eilenkin sain heti vinkkejä yhteen laitteeseen kun en heti osannut löytää oikeaa asentoa. Ihanaa!!

Tänään olisi vuorossa bodypumppia ja ehkä spinningiä, mikäli ehdin rynniä sinne töiden jälkeen. Keskiviikkona kaverin kanssa lenkkeilyä ja saunomista, ahh, härligt. Torstaina kuntosalille hikoilemaan ja viikonloppu on vielä hieman auki. Apulannan keikka olisi tiedossa perjantaina, ja lauantaina emännöin Prty Lite -kutsut joten silloin on tiedossa leipomista ja sellaista. Sunnuntaina joku pitkä juoksulenkki voisi olla aika makoisaa, mutta enpä lupaa siihen vielä mitään, sillä saan ehkä seuraa ;)

Venyttelyä olen lisännyt aika paljonkin, ja liikkuvuus on parantunut. Saan jo kunnolla varpaistani kiinni :) Kaikinpuolin mahtifiilis tänään ja toivottavasti tämä tästä jatkuu vielä pikään. I think it's my time to shine people!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)