keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Hoivassa niin hyvässä

Olen niin kyllästynyt makaamaan kotona, joten päätin tulla Poriin mummin luokse muutamaksi päiväksi. Ja kyllä tää niin oikea ratkaisu oli!

Eilen rämmittyäni bussipysäkiltä tuiskun läpi mummille sain heti iltapalaksi teetä ja lämpimiä voileipiä. Tai siis multa kysyttiin että haluanko iltapalaa niin monta kertaa kunnes lopulta sanoin joo :D Nautittiin ne samalla kun katsottiin jotain romanttista elokuvaa telkusta...

Aamulla kun heräsin oli mummi jo laittanut aamupalapöydän koreaksi kaikesta hyvästä. Siinä mussuttaessa mahaa täyteen juoruttiin asiat ajan tasalle. On meidän mummilla jutut, huhhuh :D

Se on ihana ja samalla hassu tunne, miten sitä taantuu pikkutytöksi kun kyläilee mummilla. Ihan sama kuinka vanha sitä on!

Mummi päätti sitten vielä leipoa mulle jotain hyvää. Ja ihan vaan vaan jotain pientä. Just. pitihän se arvata että sieltä tulee "pieni" pellillinen jotain namia :)

Tuosta tulee ystävänpäiväleivoksia...reseptissä ne näyttää tältä...


Ja mummin tekeminä tältä...


:D Mutta maistuu todella hyvältä!!! Ja me jouduttiin muokkaamaan reseptiä siten, että vehnäjauhojen sijaan käytettiin gluteenitonta jauhoseosta ja perunajauhoja. Että yrityksen ja erehdyksen kautta. Mutta namia on!

Päivälliseksi tulee mun lempparia

Ihana tulla mummille, mutta eihän täällä kauaa voi olla kun kaikki kiva kerääntyy vyötärölle :) Etenkin kun nyt ei pääse liikumaankaan enempiä...

Noh, kolmen viikon päästä aloitetaan sitten murehtimaan painoasioita, nyt rentoudutaan. Lääkärin määräyksestä ;)

1 kommentti:

  1. Ihanat ystävänpäiväleivokset!!! :DDDD voi mummi... se on kyllä semmonen Herkkula kun aina saa jotakin hyvää syötävää :) kylläpäs tuli kiire itekin sinne vierailemaan... :)

    VastaaPoista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)