sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Laatuaikaa siskon kanssa

Vaikka on käsi kipsissä niin pystyyhän sitä silti hauskaa pitämään :D Perjantai oli pyhitetty siskolle. Hänen ideansa oli, että me keksitään toisillemme aina Kuukauden Haaste, ja se pitää suorittaa tietyssä ajassa. Mitään ihan älytöntä se ei saa olla, kuten esim hyppää laskuvarjohyppy tai osta siskollesi uudet vaatteet (muuten olsin ton antanut tehtäväksi heti!), mutta sellaista hauskaa tekemistä, tsemppaavaa tai jotain mitä toinen ei tekisi muuten.

Annoin siskolleni tammikuun haasteeksi lukea Stephenie Meyerin kirjan The Host. Siskoni sanoi että on aina halunnut lukea kirjan ennen siitä tehdyn elokuvan näkemistä, koska muuten ei ikinä lue sitä kirjaa. Siispä annoin kirjan siskolleni ja sanoin että maaliskuun lopulla tämä leffa tulee teattereihin ja mennään se katsomaan. Vähän oli sisko skeptinen kirjan suhteen...olen vauhkonnut Twilight-sagasta ja se on aina pyöritelyt silmiään. Ja nyt se oli epäileväinen tän kirjan suhteen, mutta on tykännyt kuulemma. Niinhän sitä jäädään koukkuun kaikkeen hyvään ;)

Mun saamani haaste oli sopia treffi-ilta siskon kanssa ja käydä Jonesissa syömässä tomaattikeittoa ja jälkkärit. Me aina mietitään sitä, mutta päädytään kuitenkin johkin muuhun annokseen. No nyt mentiin tarkoituksellisesti sitä tomaattikeittoa varten Mr Jones -ravintolaan.


Pitää kyllä kehua että oli todella hyvää!! Ihanan kermaista ja sopivan tomaattista. Oli namia paloitella noi paahtoleivän palaset keiton joukkoon. Tilattiin Naan-leipää ihan varmuuden vuoksi, sisko vähän mietti että sako sitä syötyä ilman leipää mutta hyvin upposi :)

Jälkkäriksi tilasin Chocolate Brownien jätskillä. Ihanaa!! Brownie oli lämmin ja tahmainen ja siihen yhdistettynä tuo kermainen jäätelö niin ei paljon muuta tarvita. Taivaallista!


Aterioinnin jälkeen siirryttiin mun luokse ja tein siskolle manikyyrin. Ja vaikka itse sanonkin niin siitä tuli kyllä kaikista parhain mitä olen tehnyt!! olen itse ihan in love, vaikken vaaleanpunaisen ystävä niin olekaan, mutta haluan itselleni tuollaisen myös, ehdottomasti!! Ehkäpä koitan samaa sinisenä versiona... :)



Loppuviikonloppu sujuu varmaankin aika rennoissa merkeissä...ei mitään suunnitelmia. Kauhea hinku olisi ulos juoksemaan aurinonpaisteeseen, mutta se saa nyt odottaa vielä muutaman viikon. Jospa saisi itsensä liikeelle ede pienelle kävelylenkille...

2 kommenttia:

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)