maanantai 18. helmikuuta 2013

Suosituksia

Näin pitkällä sairaslomalla ollessa, kun ei saa käydä kuntosalilla, ei saa käydä juoksulenkeillä, eikä tee mieli alkaa jumpata olohuoneessa, suosittelen muutamaa pientä asiaa jotka parantavat mielialaa..aika paljonkin.

1. Syö suklaata. Unohda painonhallinta tai haaveet kuntosaleista ja timmeistä käsivarsista, niistä tulee vain huonolle tuulelle. Sen sijaan keskity popsimaan suklaata silloin tällöin, se kohentaa mielialaa kummasti.



2. Tapaa kavereita. Nyt kun salilla ei voi hengata niin paljoa kuin haluaisi, ja treenaaminen on jäänyt jäähylle, on kiva treffailla kavereita, kun siihen on rajattomasti aikaa. Ja hauskaa on ollut.


3. Kokkaile. Pitkästä aikaa on kiva tehdä ruokaa ajan kanssa, tulee kokeiltua paljon uusia reseptejä.


4. Panosta muihin harrastuksiin. Jos voisin, kutoisin. Mutta nyt olen lukenut, kokkaillut, panostanut pesisken valmentamiseen ja yrittänyt kävellä paljon. Pari kirjaa olen saanut ahmittua mitkä on ollut lukulistalla jo kauan.


5. Shoppaile. Mä olen panostanut treenaamiseen, vaikka en olekaan voinut tehdä juurikaan mitään. Mutta olen shoppaillut itselleni uudet salitossut, juoksutrikoot x2, urheilutoppi x2 ja juoksuliivit pimeälle. Ihanaa valmistautumista.


6. Nuku päikkäreitä. Parasta on se, että jos väsyttää niin voi ottaa nokoset ihan koska vaan!!


7. Pussaile, PALJON!! Se pitää mielen virkeänä ;)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan omilta ajatuksilta, toimii ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii kyllä :) Vähän on huono omatunto mutta onhan tässä aikaa korjata tilanne kun on taas vasenkin käsi käytössä.

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)