tiistai 2. heinäkuuta 2013

Paavo Nurmen puolimara suoritettu!!

Mutta oli se rankkaa!!! Tämän vuoden puolikas tuntui monta kertaa pahemmalta kuin viime vuonna ensimmäinen puolikkaani. Mutta syyttää voin vaan itseäni, sillä valmistautuminen oli todella huonoa tänä vuonna. Viime kerralla treenasin juoksua varten puoli vuotta säännöllisesti, tällä kertaa juoksuharjoittelu jäi vähemmälle ja muut asiat veivät mennessään.



Alusta asti tuntui siltä, että nyt ei juoksu rullaa ja vähän hengestä ahdistaa. Kylkeen sattui ja kestokyky oli todella huono, minimaalisen alhaalla suorastaan. Koko 21km oli sellasta tahtojen taistelua, ettei sitten vähään aikaan ole kuultukaan mun pienessä päässä. Ensin mä ajattelen etten jaksa enää yhtään ja sitten yritän perään tsempata itseäni että jaksat kyllä, mieli antaa periksi, ei kroppa.


No maaliin päästiin kuitenkin, ajalla 2.24.57. Neljä minuuttia huonompi aika kuin ensimmäisellä kerralla. Tosin se ei suuremmin haittaa. Siis harmittaahan se hiukan, mutta enemmän kun ajattelee mitä se valmistautuminen todella oli niin aika hemmetin hienoa että jaksoin sen loppuun asti. Ja valoisammaksi tämän asian tekee se, että tein oman henkilökohtaisen ennätykseni 10km kohdalla, se meinaan meni aikaan 1.05.32. Jee jee, viime syksystä ajasta tippui kolme minuuttia!! Jospa Midnight Run menisi sitten alle tuntiin...kuhan vaan ylläpitäisi juoksua sinne asti.

Kannustusjoukot oli mukana hengessä koko ajan ja tuntui kyllä hienolta kun tiesi että kaverit venaavat maalissa, se toi vähän myös tsemppiä juoksuun. Mulla oli myös synttärit edellisenä päivänä, joten jäätiin Turkuun juhlimaan juoksun jälkeen. Yövyimme Scandic Juliassa, ja voin todella lämpimästi suositella kyseistä hotellia kaikille!! Ihanan siistiä huoneessa ja saunatiloissa, aamiainen oli aivan loistava ja palvelu ystävällistä. Ei juuri enempää voi hotellilta toivoa.


Vaatteet oli pakko juoksun jälkeen vaihtaa ja hetken fiilistelin huoneessa mitali kaulalla ja uusi t-paita päällä. Vaikka juoksu tuntui koko ajan todella rankalta, se fiilis mikä valtasi mielen jälkeenpäin oli kyllä jotain aivan mahtavaa. Niin se puolikas vaan taas suoritettiin ja tuntuu että tästä on hyvä jatkaa matkaa ja pysyä aktiivisena. Se on hienoa päästä haastamaan itsensä ja se tunne kun on totaalisen tyytyväinen itseensä...ahhh autuutta!!



Maratonilta saimme myös tuotekassin, omastani ehdin pullan vetää parempiin suihin jo heti juoksun jälkeen.


Kaloreita paloi muuten puolikkaalla sellainen kevyt 1500, että ihan hyvällä omallatunnolla vetelin ravintola Denniksessä ison pasta-annoksen ja jälkkäriä päälle. Nami että oli hyvää!! Siihen bailaukset päälle niin seuraavana päivänä kyllä tunsi kropassa että jotain oli tullut tehtyä. Kotimatkalla pysähdyttiin Maskun Rivieralla uimassa...ihanan lämmintä vettä ja hetki rentoutumista auringossa...mieli kiittää. Ja rusketus :)


Toivottavasti teidän viikonloppunne oli yhtä mahtava kuin mun, ja olitte aktiivisia. Tai sitten vaan rentouduitte ja päivititte rusketusta :) Nautitaan kesästä niin kauan kuin sitä kestää!




2 kommenttia:

  1. Onnea hienosta puolikkaasta! Tuttuja fiiliksiä, eihän siellä tärkeintä ole (ainakaan mulle) se aika vaan se itsensä voittaminen ja maaliin tuleminen vaikka tuntuisi kuinka vaikealta. Lopulta ne fiilikset maalissa voittaa kaiken sen väsymyksen ja raskaan kisan.

    Keli taisi olla ihan sopiva eikä ollut pahimpia helteitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli se kyllä taas sellanen saavutus että ajasta viis!!!
      Ilmat oli just passelit, hyvä keli juosta kun ei ollut liian kuuma auringon ollessa pilvessä koko ajan. 14km kohdalla tuli ihan inan vettä mutta heti 15km kohdalla ei ollut pisaroista tietoakaan.

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)