perjantai 17. toukokuuta 2013

Friday Funday

Ihanaa että on perjantai. Aurinko paistaa ja on lämmintä. Läksin aamulla oikeen hameessa töihin ja nautin kyllä. Kun vaan vielä pääsisi pihalle lukemaan kirjaa ja rentoutumaan...

Tämänaamuinen aamupala ei päätä huimaa vaikka hyvää olikin. Kreikkalaista jogurttia missä oli jotain sitruunamömmöä pohjalla. Hyvää, mutta ei niin terveellistä ehkäpä...sokeria on aika roimasti. Vedin jo kokouksesta kaksi keksiä kun alkaa jo vähän nälkä tulla...Noh, tän viikon ruokakonkurssiin toi nyt ei vaikuta juurikaan, joten en jaksa välittää.


Vaikka en olis saanut, niin ostin uuden puseron viime viikonloppuna, Kappahlin lastenosastolta :) Valkoinen college missä on timantteja harteilla, ihkua. Saipa siitäkin vähän iloa tähän viikkoon, pieni piristysruiske.


Geelasin myös kynnet uusiksi, ja tällä kertaa ilman tippejä. On se vaan niin etää kun on kynnet huoliteltu niin tulee heti vähän parempi olo itsestään. Mulla ainakin, vaikka onkin aika pienestä asiasta kyse.


Hankin myös uudet reenikengät salille Sportsdirect.com:sta. Ja olen ihan lovena noihin nyrkkeilytossuihin. Todella mukavat jalassa, söpöt, kivanväriset ja vähän taas erilaiset. Nyt vielä kun pääsis sinne salille asti testaamaan oikeen käytössä. Suosittelen muuten tota nettikauppaa kaikille jotka haluavat hyviä treenivaatteita vähäsen halvemmalla, kannattaa tsekata.


Raision Myllyn Intersportista löytyi uudet juoksukengät ja ne on ihan taivaalliset jalassa!! Todella kevyet, hyväntuntuiset, ihan kuin ois vähän tukevampi sukka vaan jalassa. Niiden pohja koostuu sellasista paloista, että niissä on vähän sitä paljasjalka-tuntua. Ensi viikolla paluu ruotuun puolimaran reenausta varten ja noilla on niin hyvä painella menemään että varmasti tulee juoksulenkeistä nautittua.


Tänään on lähtö Helsinkiin tossa parin tunnin päästä. Kotiudun sinne kaverin luokse ja huomenna suunta Vantaalle missä on kauan odotettu Extreme Run. Koko ajan kelaan että oonko nyt varmasti pakannut kaiken tarvitseman ja vähän jo jännittääkin että miten menee. Meillä on hyvä porukka lähdössä että eiköhän siitä selvitä. Tosin muut meinaa juosta vaan kerran ja mä olen sen jo päättänyt että molemmat kiekat vedetään. Saas nähdä juoksenko siellä sitten yksinäni toisen runtsan.

Eilen illalla ompelin meidän joukkueelle pannat. Kaikki ei halunnut pukeutua, joten jotain pientä piti keksiä. Aamulla vaan tukka sekasin ja vähän maalia poskiin niin eiköst sillä pärjää. Ensi vuonna kyllä vedetään jotain huikeeta asua päälle!!

Tälle illalle odotettavissa bussimatkan päätteeksi hyvää seuraa, toivottavasti terassi-sidukka, sukkahousujen osto ja ehkäpä hieman karaokea ;) Bussiin on varattuna uusi, kehuttu kirja ja kännyyn ladattu Mahjong. Näillä alkaa mun viikonloppu. Toivottavasti tekin pääsette nauttimaan auringosta, hyvästä seurasta ja ennenkaikkea liikunnasta!

8 kommenttia:

  1. Ihana paita ja ihanat kengät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään kanssa itse!! Melkeinpä suosittelen kappahlin lastenosastoa ;)

      Poista
  2. Ja btw, just yks päivä ajattelin et apua nyt äkkiä manikyyriä, siitä tulee niiiiin hyvä mieli!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmottele jos haluut geelausta, mä ajattelin just et pitäs tilata jotain ihania kesävärejä :)

      Poista
  3. Miten juoksu sujui? Yritin bongailla teidän pantoja, mutta väenpaljoudessa ei onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juoksu meni hyvin :) Tosin se jäi vaan yhteen kieppiin kun kukaan muu ei halunnut juosta toista kierrosta, ja sitten tuli tuo aikakin vähän vastaan kun lähdettiin aika hänniltä niin oli sen verran jonoa esteissä että aikaa meni ihan hyvin tohon yhteen kierrokseen. Mutta nyt on vähän viisaampi ja ensi vuonna menen sen kaksi vaikka väkisin ;)
      Mä yritin kanssa bongailla lumikkia sieltä joukosta mutta en mä mitään nähnyt. Toivottavasti meni teilläkin hyvin?!

      Poista
    2. Meilläkin tais mennä kolme minuuttia pelkästään siihen, että päästiin siihen varsinaiseen lähtöpaikkaan. Ekalla kierroksella aikamoiset ruuhkat, mutta toka meni jo paljon paremmin. Ensi vuonna uudestaan ja mahdollisesti jo Ouluun, jos työvuorot sallivat! :-)

      Poista
    3. Se Oulu olis kyllä aika houkutteleva :) Tai Rovaniemi, aika extremeä sekin. Mutta innostuin kyllä niin täysiä tosta tapahtumasta, aivan upeeta

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)