maanantai 6. toukokuuta 2013

Reenipäiväkirjaa

Se on vapusta selvitty ja viime viikosta noin yleensä muutenkin. Oli meinaan kaikenlaista. Treenattua tuli, vähän vähemmän kuin mitä olisin halunnut, mutta hyvin kuitenkin.


Olen nyt tekemässä 100 pushups-haastetta, 150 dips-haastetta (ojentajadippejä) sekä 30 day squat haastetta. Ja hyvin menee kaikissa :) Punnerruksissa menossa viikko 4, dipeissä viikko yksi ja kyykyissä päivä 6. Luulen, että uusin punerruksissa tuon viikon neljä...kyllä ne vaan niin jäätäviä settejä on, että voimaa pitäs olla vähän lisää.

Mitäs muuta siellä on...uintia, pesäpalloa ja juoksua. Lenkeille pitäis lähteä useammin, ja olenkin miettinyt että jospa parina aamuna pääsis ylös vähän aikasemmin niin ehtis tekeen puolentunnin lenkkiä ennen töihin menoa. Tekis ihan hyvää noin niinkuin kunnon ja rasvanpolton kannalta.

Pesäpallossa ollaan siirrytty ulkotreeneihin, ja se tekee kyllä hyvää kun saa paljon raitista ilmaa. Ja viikonlopun valmentajakoulutuksen jälkeen päässä surraa monta hyvää drilliä joita voisi tytöille vetää, että nyt vaan pitäis saada vähän ideoita siihen treenisuunnitelmaan ja eikun toteuttamaan!! Viikonlopun jäljiltä on todella hyvä fiilis tämän valmennuksen suhteen, ja puhkun innosta energiaa ja uusia ideoita kesää varten. Koko ajan vois vaan olla pesistreenejä, kun mieli tekee vaan kentälle. Sekä itse pelaamaan että vetämään tytöille niitä treenejä :)

Tällä viikolla tarkoitus siis jatkaa haasteita, käydä uimassa ja aloittaa ammulenkit. jospa sinne kuntosalinkin puolelle pääsis käymään niin oisin aika tyytis.

Tänään aamulla paino oli 68,6kg. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta tyytyväinen en ole. Olo on todella pinkeä ja turvonnut. Päätin jättää viljat pois, ja katsotaan mitä tapahtuu. Leivät, pastat, perunat, riisit sun muut. Okei, en kokonaan pysty pois jättämään, mutta rajua vähennystä on tulossa. Katsotaan tämä kuu miten menee ja sitten mietitään systeemit uusiksi ellei auta oloa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)