torstai 25. huhtikuuta 2013

Squat Challenge!

Olin eilen siskon Party Lite -kutsuilla (tai oikeestaan olin auttamassa alkuvalmisteluissa kun mun piti lähtee sieltä ajoissa pois juuri melkein heti kun esittelijä aloitti shownsa) ja löysin inspiraatiota jääkaapin ovesta!


KYLLÄ!! Kyykkyhaastis, ahh, ihanaa, pakaroita polttelee jo nyt pelkästä tiedosta että tätä on tänään edessä. No ei kai sentään, mutta ihan oikeasti ajattelin HAASTAA MUKAAN KAIKKI HALUKKAAT! Laittakaa vaan googleen hakusanaksi tuo 30 day squat challenge niin johan alkaa kuvia hyppimään ruudulla. Sieltä vaan tulostukseen tuo haaste ja eikun tekemään. Hopi hopi :)

Itse nappaan tänään illalla parit kuvat koko kropasta ja katotaan sitten kuukauden päästä onko tuosta haasteesta ollut mitään apuja. Olis kyllä hienoa jos ois sellanen hovikuvaaja kun itse saa niin surkeita otoksia. Mä aina kadehdin muiden blogeista niitä kuvia kun on niin kivan näköisiä...no, tarvii vaan koittaa pärjätä. Jospa testaan sitä itselaukaisinta ensimmäistä kertaa.

Ihanan aurinkoista ulkona!!! Nautitaan kaikki keväästä ja jaksetaan vielä yksi arkipäivä niin sitten koittaa viikonloppu :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)