tiistai 9. huhtikuuta 2013

Viikko 14 reenit ja muuta säbäsäbää

Viime viikko meni ihan mukavasti. Paitsi viikonloppu. Siis oli tosi kiva viikonloppu, mutta liikunnan suhteen ei niinkään tehokas kuin mitä piti. Anyway, liikkumiset näytti tältä:


Tosiaan, sunnuntaina olis ollut omatkin pesistreenit, mutta mä UNOHDIN ne!! Otti vähän päähän kun tajusin puoli kasilta et ai niin, mun pitäs olla reeneissä...sitäkin on enää pari kertaa jäljellä ja ensi sunnuntaina en välttämättä ehdi sinne, niin siksikin olis ollut kiva mennä, mutta ei niin ei. Onneksi sentään tuli heiteltyä valmennettavien treeneissä kroppa iha hikiseksi kun tyttöjä oli paikalla 7 niin ei mennyt parit tasan, sai vähän hyötyliikuntaa siitä.

Ja jee, olen saanut jo toisen mitalin HeiaHeiassa :D Miten tuokin voi tuntua niin hyvältä?! Mutta kyllä sillä vaan on väliä.

Motivaatiota myös töissä :)

Viime viikolla CX ja fitball -tunnit tuntuivat jotenkin niin tehottomilta, että oikein otti päähän!! Mä olin kiukkua täynnä kun lähdin tunneilta. Sykkeetkään ei oikein noussu mihinkään. Fitballissakin tuntui että muut tekee ihan hikipäässä ja mä vaan makoilen ja yritän epätoivoisesti liikuttaa sitä palloa mutta ei niin mitään tapahdu. Annan sille vielä tällä viikolla mahiksen, mutta sitten pidän taukoa jos ei tunnu paremmalta.

haha, hyvä yritys napata kuvaa pumppitunnilta :D

Sisäsoutu oli viikon uusi laji, ja se tuntui kivalta. Ajattelin alkaa tehdä sitä vähän useammin! 100 pushups-haaste ei oikein kylje tällä hetkellä, mä unohdan tehdä niitä punnerruksia! Ja kotona en kehtaa poikkiksen edessä alkaa rehkiä, vaikka toinen ihan satavarma vaan kannustais ja kehuis. Mutta jotenkin se tuntuu tyhmältä.

Olen myös aloittanut kahdeksan viikon vatsalihashaasteen, jonka aloitteentekijä on Elisa, ihana tehopakkaus jolta saa hyviä vinkkejä niin treenaukseen kuin syömisiinkin. Ainakin mä kuolaan niitä herkullisia ruokia mitä blogissa vilahtelee! Itse olen siis aivan koukussa tähän blogiin. Mutta, Elisa on luvannut suunnitella kahdeksan viikon mittaisen vatsalihastreenin, jonka voi suorittaa ihan kotioloissa. Nyt mennään jo viikossa kolme, mutta itse aloitan viikon kaksi...olen vähän myöhässä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Viikonloppu menikin mukavasti ja vähän ehkä juhla- ja mässäilypainotteisesti (HUPS!). Perjantaina suunnattiin Poriin. Saatiin kutsu yöpymään Porin Sokos Hotel Vaakunaan, juuri rempattuihin huoneisiin. Koska työpaikaltamme buukataan paljon hotellihuoneita bisneskäyttöön, he halusivat kutsua meidät testaamaan rempattuja huoneita, jotta tiedämme mitä tarjottavaa heillä on. Huoneet oli mukavat, sänky aivan uskomattoman mukava, sillä siinä oli patja joka muokkaantuu kehon mukaan. Mennessämme, tarjolle oli laitettu skumppaa ja pääsyliput baariin sekä muutama drinkkilippu :)


Aika hyvin jaksettiin bailata melko myöhään, kunnes kömmittiin hotellille nukkumaan. Aamupalallehan on pakko jaksaa herätä, sitä ei voi missata, ei sitten mistään hinnasta!

Lauantaina sisko tuli kyläilemään ja me leivottiin suklaakeksejä, askarreltiin ja katottiin elokuvia. Ihana löffäilypäivä pienen juhlimisen vastapainoksi.


Sunnuntaina oli aikanen herätys kun treenit alkoi jo klo 8.30. Ikävä ylläri herätä ja lähteä tarpomaan talviharjoitteluhallille, kun auringonpaisteen sijasta vastassa onkin lumisade!!! Siis WTF?!?! Eikö se kevät jo voisi tulla, aikuisten oikeesti!


yäk, lunta!!!

Sunnuntaina piti myös tehdä manikyyri, alkoi jo vanhat geelaukset näyttää hivenen kulahtaneilta. Siinä menikin mukavasti pari tuntia...Tosiaan niin mukavasti että unohdin ne pesäpalloharkat!! Loppuilta katsottiin leffoja ja syötiin hyvin. Todella hyvin.


valmiit geelaukset

Tällä viikolla tarkoitus olisi käydä bodybalancessa, aamulenkeillä, pumpissa, fitballissa ja tietysti suorittaa niin vatsa- kuin punnerrushaasteetkin. Viikonloppuna olisi tiedossa valmentajien saunailtaa ja taitoluistelunäytös, niin ja ne pesistreenit, mikäli muistan ja kerkiän niihin :D

2 kommenttia:

  1. Voi miten sulosia keksejä! :) Missä kotiinkuljetus??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ne taisi jo mennä parempiin suihin :) Mä muistan ton kotiinkuljetuksen ensi kerralla, ihan varmasti!!!

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)