maanantai 22. huhtikuuta 2013

Treeniviikko 16


Kuva puhukoon puolestaan :)


Loistava treeniviikko takana! Ensin ajattelin ettei tule mitään, että en kyllä saa itsestäni irti mitään kun tuntuu olevan kauhea kiirus joka suuntaan, mutta kas kummaa, mähän olen oikeestaan aika tehokas, haha :D

Kaksi mitalia löytyy, tasan 10 kertaa tullut käytyä kuntosalilla ja juoksulenkillä tänä vuonna. Nooh, en oikeesti ole tyytyväinen tuohon, vaan sen pitäis olla vähän parempi, mutta minkäs teet. Käsi paketissa ei kauheesti harrasteta, ja sen lisäksi muut alkuvuoden sairastelut niin se on aika paljon aikaa pois. Ja kun ohjelmaa tuntuu olevan enemmän kuin mitä viikossa on tunteja, niin jostakin pitää aina karsia.

Lepohetki CXworxin ja BodyBalancen välillä


Mä en silti ymmärrä, että vaikka liikun noinkin hyvin, niin painossa ei silti tapahdu mitään. Korkeintaan se hilaa itteään ylöspäin. Joo, höh. Syömiset on ollut ruodussa, ja ilman herkkuja on menty kaksi viikkoa. Lauantaina sain herkutella, söinkin suklaakakkua ja sunnuntaina napsin vielä palan valkosuklaata ja pari hedelmäkarkkia. Ei siis mitään päätähuimaavaa. Ja taas mennään lauantaille ilman herkkuja. Musta ei ole mittailemaan itseäni, tarkastelemaan senttejä...mä varmaan masentuisin ihan sikana. Ja muutenkin, en mä jaksais olla niin nipo. Ja tykkään ajatella että huomaisin sen kyllä jos vyötäröltä jotain lähtis. Sisulla vaan eteenpäin. Kai.

Lauantaina oli minitriathlon, kuntosalin järkkäämänä. Olen aika tyytis omiin tuloksiin, meni yli odotusten. Koitos alkoi juoksulla, 6 minuuttia matolla, kallistus ykkösellä. matkaa taittui 1.17km. Sitten siirryttiin soutulaitteelle ja tasolla 5 painoin menemään 1310 metriä. Viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tuli pyöräily vastuksella 11 ja siinä jaloista sain rutistettua 2,7km. Yhteensä matkaa taittui 18 minuutissa 5,18km. Ja tavoitteena tosiaan oli 4,3km. Että jostain voi olla erittäinkin tyytyväinen. Syksyllä uusiksi niin nähdään mitä on tullut kehitystä kuntoon.

Sunnuntaina poikkesin kaverilla kylässä ja näin maailman suloisimman pikku-prinsessan :)


Ei tosta rakkauspakkauksesta saanut millään tarpeekseen!! Mä lupasin alkaa kutoa pikkuihmisen sukkia, sormet syhyää jo lankaostoksille. Nauroinkin tuoreelle äidille, että minäpäs tiedän miten vietän kesälomani tänä vuonna ;) Taitaa kaveri saada tarpeekseen musta vielä ennen kesää. Että täällä yksi innokas lapsenvahti ilmoittautuu palvelukseen jo nyt!! :D

Tällä viikolla alkaakin aikuisten uintitekniikan kurssi, sitä olen odottanut aika fiiliksissä jo pari kuukautta. Luvassa on myös party lite-kutsut, pesäpallon viimeiset sisäharkat sillä ensi viikolla harjoitellaan jo ulkona ja viikonloppuna olisi kuntosalin synttärijuhlat ja kahdet valmistujaiset.

Kiirettä pitää edelleen, mutta eiköhän tämäkin viikko klaarata ihan just hyvin :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kengät ja ihana vauveli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Ja voisinpa ottaa kunnian myös vauvelista, mutta on kyllä todella söpis!!!

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)