lauantai 19. tammikuuta 2013

Bon Temps style of cooking

Sain viime viikolla vielä joululahjan. Ja oih mikä lahja se olikaan :) Aivan ihana ja varmasti tulee olemaan kovassa käytössä kunhan olen tarpeeksi tutustunut ja hankkinut tarvittavia aineita keittiön kaappeihin. Nimittäin.....
TRUE BLOOD KEITTOKIRJA!!!!!!!















 Mä olen niiin ihastunut ja rakastunut tähän keittokirjaan. Kiitos vaan muruselle ystävälle lahjasta, ihan kymppiin meni! Mä oon selannut tämän läpi jo tsiljoona kertaa ja miettinyt valmiiksi mitä haluan kokeilla tehdä kun on tämä vähäsokerinen kuukausi ohi :) Ja nämä kuvat on ihan superia, tätä jaksaa vaan lukea ihan jatkuvasti!!!
Sisällysluettelo. Oli pakko laittaa koska näiden ruokien nimet on niin mahtavia!!!


Ja drinksuohjeita :)



Tätä on ihan pakko kokeilla joskus!! Pam is soooooo awesome!!



Aito amerikkalainen mansikkapiirakka

Kirjassa on vielä vaikka mitä ihania ohjeita ja muutaman muunkin halusin tänne näytille mutta ne valitettavasti kääntyy jotenkin hassusti etten saa niitä laitettua. Siellä on sellainen kuin katkera kaalisalaatti, Deluxe-burgeri kyynelten kera, polttava lempi -pekonileipä ja kaikki varmaan muistavat sarjasta sen kun Sookien isoäidin hautajaisissa Sookie alkoi syödä sitä pekaanipiirakkaa jonka isoäiti oli viimeiseksi leiponut?! No, sekin löytyy kirjasta!!!! Ja sitä on pakko tehdä! Poisnukkuneen pekaanipiirakka. Oih ja voih!!
 

5 kommenttia:

  1. Oi vitsit mä oon kade!! Kirjakaupassa, joulun jälkeen vasta, bongasin tuon ja niiin ois tehnyt mieli ostaa. Mies pisti vastaan, googlesta kuulemma löytyy reseptejä... :D ehkä joku päivä, jos toi on hyvä!

    -Eve/evenmatka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta mielessä sintää päivälliskutsut jolekin illalle että tuolta vois muutaman drinksuohjeen ja ruuan tehdä :) Mä voin ilmotella millasia on ollut, mutta näin jo selailun perusteella voin sanoa että kannattaa ostaa!!!

      Poista
  2. Emmääkestä ku haluun kans ton!! Ihan vaikka vaan sen pekaanipiirakan takia, olen sitä himoinnu siitä asti kun Sookie veti sitä siinä sarjassa nassuun :D mulla olis hei kohta synttärit et... vink vink ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Ja mä tosiaan meinasin sun synttäreille tehdä ton etukannessa näkyvän kakun :)

      Poista
  3. Eksyin blogiis kun etsiskelin tuon kyseisen pekaanipiirakan ohjetta! Näin tän kirjan alennuksessa joku aika sitte mutta jäi ostamatta :( nyt harmittaa! Ootkos testannu ohjeita varsikin tätä pekaanipiirakkaa? :)

    VastaaPoista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)