lauantai 8. syyskuuta 2012

Laiskan lauantain löpinää

Mä inhoon keksiä noita otsikoita!!!

Olen tänään vaan ottanut iisisti ja katsellut How I Met Your Mother -sarjaa ja nukkunut. Kävin kaverilla auttaas pakkaamisessa ja sit oltiin ulkona syömässä. Tulin just kotiin videovuokraamon kautta, ajattelin chillata loppuillan ja kerätä energiaa huomista varten kun lähdetään Kokemäelle pelaan pesistä.

Tulipa tossa videoita valitessa ja matkalla kotiin ajatelleeksi, miten tietyt asiat on helpompia kun on sinkku...

1. Ei tarvi tapella mikä leffa vuokrataan, saa itse valita ihan sellasen leffan kun itselle iskee juuri nyt!

2. Ei tarvi ahmia karkkipussista niitä parhaimpia karkkeja pelossa ettei niitä saa itse pian ollenkaan kun toinen rohmuaa ne.

3. Ei tarvi ilmotella kenellekään jos suunnitelmat muuttuu...että en tulekaan vielä kotiin kun meenkin ulos syömään, esimerkiksi.

4. Ei tarvi soitella kaupasta että mitä pitikään tuoda ja mitä toinen haluaa, saa ostaa ihan just sitä mitä itse tekee mieli.

5. Kun on kauhea pissahätä jo matkalla kotiin niin voi rynnätä suoraan vessaan koska siellä ei istu ketään muuta.

6. Siinä kiiressä sen oven voi jättää auki.

7. Saa maata sohvan paremmassa päädyssä ilman kinastelua.

8. Kukaan ei ole näkemässä miten röhnää kotona sillon kun ei vaan jaksa.

9. Jos ei jaksa pestä tukkaa niin ei ole pakko, kukaan ei arvostele.

10. Kotona on ihan hiljaista, saa mietiskellä omiaan omassa rauhassa, tai vaikka laulaa singstarilla äänensä käheäksi. Kukaan ei pyydä siirtymään sohvalta, ei tarvitse itse pyytää muita olemaan hiljempaa eikä kukaan pyydä sua olemaan hiljempaa. Paitsi ehkä naapurit, riippuu siitä kuinka hyvin laulat sen singstarin kanssa.

Nyt lähtee 21 Jump Street pyörimään ja sen jälkeen Avengers. Mukavaa lauantaita kaikille, yksin kaksin tai vaikka kolmisin :)

2 kommenttia:

  1. Ja saa piereskellä just niin paljon, että peitto leijuu! Toisaalta, jos on ollut pitkään saman ihmisen kanssa, ei oo niin justiisa vaikka onkin tukka lähmänen tai vessan ovi auki... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myönnän olevani sen verran prinsessaa että noista kahdesta (lähmäset hiukset hyväksyn) ei tapahdu mitään omasta toimesta, vaikka oltais oltukin kauemmin yhdessä. Joitakin asioita ei vain ole tarkotettu muiden kanssa jaettaviksi :D

      Poista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)