tiistai 4. syyskuuta 2012

Midnight Run 2012

Oli se taas kokemus. Hieno sellainen. Vettä sataa kovan tuulen ansiosta vaakasuoraan mutta siellä sitä värjöteltiin Senaatintorilla ja odoteltiin lähtölaukausta. Vaatteet ja kengät litimärkinä lähdettiin matkaan tavoitteena juosta 10km alle tunnin. Fiilis oli kelistä huolimatta aivan loistava! Juoksu tuntui mukavalta, kevyeltä siitäkin huolimatta että edellisestä juoksulenkistä taisi olla aikaa parikin viikkoa...

Viimevuotinen aikani oli 1.11.34 ja tuo oli ihka ensimmäinen juoksutapahtumani ikinä! Ja melkeinpä ihan kylmiltään vielä, siis että en juurikaan ollut käynyt juoksemassa ennen sitä. Se oli niin hieno kokemus että päätin jatkaa juoksemista. Vuoden alussa aloitin oikein kunnolla, treeniohjelmaa seuraten juoksin säännöllisesti ja treenasin puolimaratonia varten. Se tuli juostua kesäkuun lopulla ja siitä voi lukea paremmin täältä. Tämn jälkeen päätin yrittää parantaa suoritustani seuraavassa Midnight Runissa ja se onnistui :) Tavoitteestani jäin, mutta olen silti erittäin ylpeä suorituksestani, aikani oli 1.05.08. Paransin 6min 26sek omaa henkilökohtaista ennätystäni.

Ensi vuonna vannon suoriutuvani tuon matkan alle tuntiin!

Koska vettä tuli kuin saavista kaatamalla, en ottanut omaa kameraa mukaan matkaan, mutta jaan silti muutaman fiiliskuvan tuolta juoksusta. Kuvat on lainattu Midnight Runin Facebook-sivuilta.

Max Edin / http://www.maxedin.net/

Max Edin / http://www.maxedin.net/

Sami Valikangas

Sami Valikangas

Max Edin / http://www.maxedin.net/

Suosittelen tätä tapahtumaa kaikille!! Loistava fiilis, paljon ohjelmaa juoksumatkan varrella, kannustajia, ja tietysti muut juoksivat luovat unohtumattoman tunnelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)