maanantai 10. syyskuuta 2012

Liikunnat + Läskit

Mä ajattelin että hitto hei, vähänkö olen saanut otettua itseäni hyvin niskasta kiinni ja petrannut elämäntavoissani ja oikeasti yrittänyt lisätä liikuntaa ja vähentää syömisiä...

Tässä juuri tein pientä yhteenvetoa ja eihän se ihan niin yksinkertaisen hyvin mennytkään...

Liikunnat ja sosiaalinen elämä:
Maanantai: pesäpallo 1h45min, inventaario Prismassa
Tiistai: zumba 1h, juoksu 15min, venyttely 15min, geelikynsien huolto
Keskiviikko: geelikynsien tekoa, kuntosali 1h, venyttely 15min
Torstai: bodypump 1h, venyttely 15min
Perjantai: kaverin synttärigrillailut
Lauantai: sohvalla löhöilyä, kaverin muuttoapuna
Sunnuntai: pesäpallon valmennus Kokemäellä 4h, migreenikohtauksen takia loppuilta unten mailla

Herkut ja paheet:
Maanantai: ei lämmintä ruokaa, leipää, limsaa, tummaa suklaata
Tiistai: tummaa suklaata, keksi
Keskiviikko: tummaa suklaata, pari keksiä
Torstai: loput tummasta suklaasta
Perjantai: possunmunkki aamupalaksi, suklaakakkua ja jäätelöä, siideriä
Lauantai: ravintolassa burgeri ja ranuja, siideri, irtokarkkeja
Sunnuntai: ei lämmintä ruokaa, irtokarkkeja

Eipä näytä kauhean tehokkaalta.

Syömisen kanssa perimmäisenä syynä on oman itsekurin puute heikkous, tiedostan sen kyllä, mutta toiseksi syytän duunipaikkaa. Täällä on mitä milloinkin tarjolla keksiä, munkkia, kakkua yms. Niitä keksejäkin on liian helppo napata mukaan kokoushuoneesta tai keittiön pöydältä...saatikka jos on itse hankkinut suklaalevyn "pahanpäivän varaksi" työpöydän laatikkoon...Ja joskus aamulla kun on aamupala jäänyt kotiin, on kamalan vaikea vastustaa tuoretta, lämmintä, ihanan sokerista munkkipossua, vaikka entuudestaan tietää ettei se nyt mitään niin ihmeellistä ole.

Lämpimän ruuan puutteeseen mulla on kolme syytä:
1. Kiire
2. Laiskuus
3. Puuttuvat ainekset (mä inhoon ruokaostoksilla käymistä)

Ja musta tuntuu että olen liian vähän kotona. En jaksa alkaa illalla ysin jälkeen enää vääntää ruokaa seuraavaksi päiväksi, saati että söisin jotakin "kunnon" ruokaa enää noin myöhään. Useimmiten teenkin voileipiä, munakkaan tai syön vaikka pelkkiä lihapullia kuin alan kokkailla. Ja töissä menee sitten salaatti koska ainekset on helppo kantaa töihin ja valmistaa se siellä.

Liikkumisista olen aika ylpeä. Olen saanut sen suhteen itseäni niskasta kiinni loman jälkeen ja alkanut taas liikkua. Ja koska en omista autoa, niin se on sitten joko kävellen tai pyöräillen liikuttava paikasta toiseen, paitsi työmatkat kuljen bussilla. Mutta tulee edes jonkin verran hyötyliikuntaa. Ja kun noiden muksujen kanssa harrastaa tota pesäpalloa niin aina siellä repparissa joku roikkuu. Sunnuntainakin tein kyykkyjä ja hyppyjä kun oli muksu repparissa, vähän edes sykkeitä ylös. Se piti tosin lopettaa kun päätä alkoi särkeä...

Hyvää tässä viikossa oli myös se, että tämä oli ensimmäinen viikko kun kehonhuoltohaaste tuli suoritettua :) Jei, hyvä minä. Ja on se myönnettävä että venyttely tuntuu kyllä hyvältä :)

Tämäkin aamu alkoi vähän surkeasti kun työkaverini toi palan tuota ihanaa suussasulavaa suklaakakkua töihin...


Kuva on perjantailta, jolloin sitä oli tarjolla vaniljajäätelön kera. Mutta siis samaa kakkua vedin aamupalaksi tänään teeni kanssa...ja pala oli niin iso (ja kakku täyteläistä) että siitä palasta söin vielä lounaan jälkeenkin...Mutta oli se kyllä sen 10km juoksulenkin arvoinen kakku!!! Ellei vaadi jopa enemmän jotta sen saa kulutettua. Ja koskakohan toikin tulisi taas juostua?!

Tänään oli muutenkin töissä vähän erikoisempi päivä, olin kaupungilla lounaalla ja söin kanaristtoa. Oli namia! Parmesanjuustolla ja herkkusienillä höystettynä...ja huono omatunto vaivaa jo nyt sillä illalla menemme ravintolaan syömään ja juhlimaan työkaverin läksiäisiä. Siis oikeesti! Hävettää ihan...kahdessa eri ravintolassa syömässä samana päivänä!! Ja tässä kuussa piti vielä säästää. Ja laihtua! V***U!

Ja liikkumista tuskin tulee koska maha on niin täynnä että ei sitä illalla juoksemaan tule mentyä...mutta jospa ainakin pienen kävelylenkin tekisi ja venyttelisi, niin eikö se jo olisi jotain?

Ei kai auta muu kuin lähteä kotiinpäin. Pitää käydä vaihtamassa jotakin trikoista näiden sammareiden tilalle, antaisi vyötärö vähän myöden, hehheh :)

Ja jos jollakulla on antaa vinkkejä että mistä saisi ostettua itsekuria niin laittakaas tulemaan tännepäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)