tiistai 18. syyskuuta 2012

Viime viikosta

Heippa.

Ajattelin vähän jakaa viime viikon urheilusuorituksia teidän kanssanne. Alla kuvaa/kertymää HeiaHeiasta:


Liikuttua tuli tosi hyvin, omasta mielestäni. Okei, nyt jotkut on ihan ärsynä siitä että muija merkkaa siivoukset liikunnaksi. Joo, myönnän. Tai siis, en koe sitä liikuntana, mutta merkkasin sen tällä kertaa tuonne koska siivosin koko kämpän ja tuli aikamoinen hiki. Aikaa en siihen laittanut sillä en kuitenkaan halua että sitä lasketaan kertymiin mukaan, mutta nyt otin sen hyötyliikunnasta.

Sain myös tällä viikolla kehonhuoltohaasteen täyteen, sillä oikeasti venyttelin tuolloin lauantaina kolmeen kertaan, mutta laskin ne yhteen ettei nyt mene lauantai ihan brassailuksi. Elikäs venyttelyä oli tistaina ja lauantaina kolmeen kertaan. Kavein kanssa olin reippaalla kävelyllä tiistaina, ja yksinäni sunnuntaina. Pesäpallon puulaakiturnaus oli lauantaina ja meillä oli neljä peliä. En merkannut sitä viimeistä peliä sillä olin jokerina, joten en ollut kentällä niin ei se tuntunut niin kovin urheilulliselta peliltä omalta osaltani. Lauantaina jatkettiin joukkueen kanssa saunaillalla Cumulus-hotellissa ja siellä pääsi uimaan niin sitä altaanmittaa tuli uitua ihan mukavasti. Kaikinpuolin siis todella tyytyväinen liikkumiseen ja siihen että tuli tehtyä jotain erilaista kuin yleensä, ettei pelkästään kuntosalia, juoksua ja bodypumppia.

Syömiset oli ihan ok, naposteltua tuli vähän enemmän kuin olisi sallittavaa (mm. suklaata, irtokarkkia ja keksejä), mutta ei nyt mitenkään hälyttävästi. Muuten ruoka oli enempi terveellisen puolella kuin roskaruokaa. Ja lauantaina tuli juotua muutama siideri, mutta en ajattele sitä mitenkään pahalla sillä pesäpallon pelaaminen kulutti kaloreita aika reippaasti, pelit olivat noin 45-55min ja niissä kului keskimäärin 450kcal per peli. Että laskekaa siitä :)

Tällä viikolla poistan mässäilyn, katsotaan miten käy. Eilen en syönyt mitään kaupan hyvällistä, yhden kotitekoisen korvapuustin ja kaksi omatekoista mehujäätä, sellasia pienenpieniä...Tänään olisi tarkoitus olla syömättä edes tuon vertaa makeaa.

Nappasin HeiaHeiasta myös koko vuoden kertymäni ja ne näyttävät tältä:

Ihan ok. Ainahan se voisi olla enemmänkin, mutta jos ajatellaan että olen tänä vuonna kertaalleen tiputtanut painosta noin 6kg, tosin sain 3kg takaisin kesän aikana, niin olen tyytyväinen itseeni. Tämä nyt osoittaa toteen sen, että jos jatkan liikkumista kuten tähän mennessä, ja alan kiinnittämään syömisiini enemmän huomiota, niin 5kg painonpudotus jouluun mennessä on ihan tavoitettavissa oleva tavoite. Olen laittanut Kiloklubiin tavoitteeksi pudottaa 10kg ja laskuri on ilmoittanut sen olevan saavutettavissa 22 viikossa, joten tuo viisi kiloa on oikeasti tiputtava. Punnitsen itseni joka maanantai, ja eilen vaaka näytti 69,7kg, se on viime viikosta sellainen -600g pudotusta, jeejee!

Tästä on hyvä jatkaa alaspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)