torstai 20. syyskuuta 2012

Arjen pieniä iloja vol. 3 (ja Curiouser and Curiouser mainontaa...)

Mä en ole lähiaikoina ostanut mitään uusia treenivaatteita, joten tyydyn esittelemään muista ostoksiani. Nimittäin olen ostanut todella södet kengät!! Ne on ihanan siniset ja Dinskosta. Niissä yhdistyy mun kaksi lempparia: tennarit meets kiilakorot.




Heh, pientä pelleilyä Instagrammilla...yritän opetella sen käyttöä. Eka kuva on ihan normaali iphonella otettu, mutta jotenkin se väri ei oikein tullut oikeuksiinsa...toi toinen kuva vastaa oikeaa väriä hippasen enempi.

Kengillä on tosi mukava kävellä, ja aamulla jopa juoksin bussiin eikä ollut ongelmia siinäkään. Ja ne on ihanan södet ja kuitenkin aavistuksen sporttiset, jotta ei ole sellainen olo että kuljen korkkareilla töissä (Tuossa on työmaa ihan vieressä niin tuntuu hassulta ajatella että käyttäisi sellasia kunnon korkkareita duunissa...).

Löysin kivan kilpailun Nooran blogista, johon osallistumalla voi voittaa lahjakortin jolla pääsee ostamaan lisää kenkiä. Tällä hetkellä itselläni on etsinnässä mustat korkkarit ja syyskengät...olen vähän kahden vaiheilla haluanko saappaat vai nilkkurit...arvontaan pääsette osallistumaan TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo popot ! :--)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Mäkin tykkään kovasti!!! ostin ne viime kesänä Dinskosta. jalassa ihan mielettömän mukavat!

    VastaaPoista

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)