torstai 28. maaliskuuta 2013

Aamulenkillä

Tänään piti kokeilla muuta aamuohjelmaa kuin salia. Päätin lähteä juoksemaan. Viiden jälkeen aamulla aloin kiskoa juoksuvarusteita päälle ja lahdin lenkille tyhjällä vatsalla. Olen monestakin paikkaa lukenut että aamutreenit on hyvä tehdä tyhjällä vatsalla. Onko joku samaa tai eri mieltä?

weheartit.com

Mun on vaikeaa syödä mitään heti herättyä, ja aamulla sitä aikaa ei ole yhtään sekuntiakaan hukattavaksi. Salilla olen pärjännyt superhyvin ilman aamiaista, mutta juoksusta en ole varma. Tai siis, en tiedä johtuiko energiaton (onko toi edes sana...) lenkki aamupalan puutteesta, vai yksinkertaisesti siitä että tänään oli off-päivä.

weheartit.com

Keli oli yhtä harmaa kuin mielikin. Missään vaiheessa juoksua ei tullut sitä hyvää, rullaavaa fiilistä, missä jalat alkaa kulkea kuin itsestään ja sitä vaan nauttii maisemista, musiikista tai omista ajatuksistaan. Jalat painoi monta tonnia, keskivartalokin tuntui jotenkin vetelältä ja ryhdittömältä. Kädet ei ois millään suuntautunut eteenpäin vaan hakivat koko ajan liikettä sivulle (tämä on kuulemma varsinkin naisille kovin yleistä) ja leuka nousi kohti taivasta (selvä merkkis iitä ettei vaan jaksa enää).

weheartit.com

Tästä huolimatta painoin juosten lenkin loppuun, muutenhan oisin missannut bussin töihin. Juoksin 30 minuuttia ja matkaa kertyi 4.3km. Mutta oli varmaan koko "juoksu-urani" vaikein lenkki...

weheartit.com

Ensi kerralla voisin koittaa syödä ihan vähän jotakin...tai juoda. Osaatteko sanoa mikä ois hyvä ennen aamutreeniä -välipala?? Banaani? Jotain proteiinipitoista? Voileipä? Pelkkää vettä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)