perjantai 22. maaliskuuta 2013

Aamusalilla

Herätyskello soi viideltä aamulla. Mä käännän kylkeä ja vedän peittoa korville kun poikkis huutelee kylppäristä että tuutko mukaan. Hitto miten joku voi olla niin energinen aamuisin!! Mä meinasin ensin skipata koko homman, mutta...

matkalla salille
...päätin kuitenkin pompata ylös sängystä ja raahautua salille. Jos toinen menee niin kyllä sitten minäkin!!



Ihan tyhjää oli, sai treenata rauhassa ja huudattaa radiota. Taisin jopa lauleskella mukana :)



Tuo nurkkaus on melkeinpä mun lemppariosa salilla. Ihana pehmyt-alusta missä voi venytellä tai punnertaa tai melkeinpä mitä vain. Sieltä löytyy vaikka minkälaista välinettä (tasapainolautaa, sellanen tikku mitä sheikataan ja se vahvistaa syviä lihaksia, jumppapalloja, tukia, lautoja, hulavanteita...) ja painoa (säkkiä, palloa, kuulaa...) ja ja ja... Ja tosi kiva on myös tuo seinällä roikkuva ruskea kangas, siinä on erilaisia venytysliikkeitä ja lihaskunto-ohjeita, siitä saa ideoita omaan treeniin.


hmmm...valinnanvaikeutta


Näissä kuvissa näkyy myös tuo Wellness-tikku, mikä asetetaan laitteeseen ja josta sitten luetaan tiedot että millä painoilla ja kuinka monta sarjaa pitäisi tehdä. Tikkua ei ole pakko käyttää, tuo pieni näyttö toimii ihan ilmankin ja laskee toistot puolestasi. Tämä on inhokkilaitteeni, hartioille, ja teen sen salilla aina ensin pois kun vielä jaksan nostaa sitä.


Hiukan on ilmeisesti tärähtänyt kuvaus kun yritin napsasta teille kuvaa kesken liikkeen :) Mutta tuossa näkyy noita vihreitä palkkejä, niin niiden tarkoituksena on näyttää millaisella tahdilla liikettä olisi hyvä tehdä. Oranssit palkit molemmissa päissä ovat liikkeen aloitus ja lopetus. Ja keskellä menevä oranssi kuvaa itse liikettä, sitä omaa todellista tahtia. Ensimmäisestä kahdesta toistosta kone määrittelee liikkeen laajuuden, ja siten nuo oranssit palkit asettuvat kohdilleen. Ja jos liike menee "yli" sen ensimmäisten toistojen laajuuden niin palkit muuttuvat punaiseksi. Huh, onpas hankala selittää, mutta toivottavasti tajuatte.


So true!


Bussissa työmatkalla nautin vitamiinivettä ja otin puolentunnin powernapin. Teki hyvää sekin.



Maistuva aamupala raskaan punttitreenin jälkeen. Olisin kyllä voinut vetästä vielä toisen sämpylän!

Nyt on ihanan virkeä olo, tosin se saattaa päivän aikana vielä muuttua monta kertaa, mutta ehdottomasti aion kokeilla aamusalilla käymistä vielä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)