tiistai 19. maaliskuuta 2013

There is hope again

Eilen oli aivan tavattoman p***a päivä!!!! Johtuen ihan työjutuista, tai yhdestä kollegasta joka saa mut aina kiristeleen hampaita. Mä en jaksa tänne avautua koska tää on niiiiin pitkä stoori ja musta tuntuu, että ei tätä oikeen voi käsittää ellei ole koskaan tavannut kyseistä henkilöä. En tiedä sitten miten se vaikuttaa asiaan että hän on Venezuelasta ja tää suomalainen mentaliteetti on VÄHÄN eri kuin mitä hän on osoittanut etelän vastaavasta.!!!

Nooh, mutta siinä kun oli viikko lähtenyt käyntiin todella surkeasti, niin mun toinen työkaveri ehdotti kierrosta kaupungilla. Parempi sekin kuin mennä yksin kotiin muhimaan ja vellomaan ikävissä ajatuksissa. Shoppailu auttaa aina :)

Mutta, ei sitten kaupat iskenyt, joten me ajauduttiin juuri avattuun Amarilloon istuskelemaan. Mun kaveri oli jo tilaamassa Spriteä kun mä oikeen pelästyin että hetkinen, Amarillossa ei mitään spriteä juoda. Kaksi Frozen Strawberry Margaritas, gracias por favor!


Oli namia!!! Mä tykästyin Amarilloon muutenkin, sillä sisustus oli sellainen ihanan hämärä ja lämminhenkinen. Istumapaikkoja on runsaasti ja ruokalista oli houkutteleva. ERITTÄIN houkutteleva!!


Mä aloin hotota annostani pikavauhtia enkä sitten kerennyt mitään kuvia ottamaan, mutta namia oli. Söin nacholautasen kanalla ja sit otettiin jälkkäriksi joku suklaaunelma missä oli vaahtokarkkia ja suolapähkinöitä. Hitsit että makean ja suolaisen yhdistelmä onkin namia :)

Todettiin kaverin kanssa että nyt se kantapaikka on löytynyt!! Amarilloon mennään uudestaan ja sinne mennään lämmittelemään kun lähdetään ulos. Tosi mukava ja rento paikka. Ja tulihan se huono olokin manatua pois ja kotiin meni jo paaaaaaljon paremmalla mielin.

Eilinen oli kovan treenisunnuntain takia lepopäivä, mutta tänään palataan ruotuun cxworxin ja kuntosalin avulla. Infrapunasaunailua myös tiedossa. Ootteko te jo kokeilleet sitä? Aivan ihana kapistus!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)