torstai 21. maaliskuuta 2013

Supertreenit

Olin sunnuntaina Supertreeneissä Naantalissa. Aivan mahtava tapahtuma taas jälleen. Tämä oli jo kuudes tai seitsemäs kerta kyseisessä tapahtumassa.

Ideana on siis, että osallistumismaksun maksettua, saa valita KAKSI jumppaa, YHDEN luennon ja varata kahden tunnin kylpylävuoron (joka maksetaan paikanpäällä, 4€). Ilmoittautumisen yhteydessä saa siis valita monesta kymmenestä eri tunnista haluamansa ja niille varavaihtoehdot, ja sitten vaan sormet ristissä jännittää onko saanut halaumansa jumpat. Varavaihtoehdot kannattaa laittaa ilmoittautumislomakkeelle juurikin siksi, kun tunteja aletaan varata ilmoittautumisjärjestyksessä, niin ettet sitten jäisi ilman mitään. Paikanpäällä sitten voi varata enemmän jumppia, juurikin niiltä tunneilta joihin on jäänyt paikkoja ennakkoilmoittautmisen jälkeen. Joo, kuulostaa vähän monimutkaiselle, mutta aika helppo prosessi kunhan vähän lukaisee noita "sääntöjä".

Tämän vuoden tuntivalikoimaa voi käydä lukaisemassa täältä. Ihan mielettömästi upeita vaihtoehtoja, valinnanvaikeus oli melko suuri omalla kohdalla. Tänä vuonna olin viidellä eri tunnilla;

Amuflow = Miellyttävä aloitus treenipäivälle. Herätä kehosi ja mielesi uuteenpäivään rauhallisilla, mutta energisoivilla liikesarjoilla ja venytyksillä. Vaikutteita voimistelusta ja body&mind -lajeista.

Fast, fit and fabulous = Nopeutta , kestävyyttä, lihasvoimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa.

Bilehile = Monipuolisen, eri tanssiteemoja yhdistelevän alkulämmittelyn jälkeen fiilistellään sarja koreografista aerobicia. Basson jytinä, ykköshitit vuosien varrelta sekä räväkkä ohjaaja taikovat sinut jumpparista bilehileeksi.

Running technique = Juoksutunti, jolla tehdään erilaisia juoksuharjoitteita sekä otetaan juoksupätkien lomassa juoksutekniikkaa. Opit juoksutekniikan perusteita sekä lihaskuntoliikkeitä, joita voit tehdä omilla lenkeillä maastossa. Juoksupätkät tehdään eri sykealueilla.

Love 2 dance = Rakastatko tanssimista ja sytytkö eri tanssityylien monipuolisesta kirjosta? Tämä helpoista askeleista koostuva fiilistelytunti tuo hien pintaan ja vie sinut tunnelmasta toiseen!

Aamuflow oli ihan ok, sopiva herättelytunti bussissa istumisen jälkeen ja rauhallinen aloitus päivälle. Päivän parhaat oli kyllä ehdottomasti toi fast fit and fabulous ja bilehile!! Ensimmäinen on sekoitus joogaa, aerobista harjoittelua ja lihaskuntoa. Hiki tulee takuuvarmasti ja sykkeet nousee korkealle. Bilehile oli todella mahtava tunti, enimmäkseen vetäjän ansiosta. Se ohjaaja oli vaan niin huippu, että siellä sai nauraakin. Tunnilla tanssittiin helppoja askelkuvioita ja sitten alettiin harjoitella koreografiaa tanssiin ja se vedettiin sitten pari kertaa lopussa läpi. Ihan huikea fiilis jäi päälle ja siittä oli ihan hyvä jatkaa lounaan merkeissä.

Lounas on järjestetty Naantalin kylpylän puolelle ja valittavana on salaattibuffet ja siihen saa myös keiton. Salaattia on paljon, se oli todella hyvää ja täyttävää. tarkolla oli myös leipää. Keittoa en alkanut napaani ahtamaan, kun siinä oli kahden tunnin tauko ennen juoksutekniikkaa enkä halunnut olla ähkyssä siellä pomppimassa.

Juoksutekniikan tunti oli ihan mielenkiintoinen, mutta valitettavasti se jäi vähän vajaaksi koska tunnilla oli todella paljon porukkaa. Supertreenit on saavuttanut ihan älyttömän suosion ja vuosi vuodelta tunneilla on enemmän halukkaita, ja se tietysti jossain määrin vaikuttaa tunnin laatuun kun jokaisella on rajattu määrä tilaa ympärillä ja ohjaaja ei pysty keskittymään niin moneen samalla kertaa. Mutta ihan hyviä vinkkejä sieltä sai omaa juoksuharjoittelua ajatellen. Käytiin läpi juoksun askeleet, kropan asento ja venyttelyasentoja. Varmasti tulen hyödyntämään tuntia.

Viimeisenä oli love 2 dance ja se oli kyllä pettymys. ohjaaja oli ihan pirteä ja mukava, mutta ne liikkeet tuntui olevan kahdeksankytluvun aerobikistä, joten me lähdettiin sieltä kesken pois ja päätettiin pulahtaa kylpylään hiukan aikaisemmin. Siellä me sitten lojuttiin lämpimässä porealtaassa ja käytiin fiilistelemässä ulkoaltaassa ennenkuin piti alkaa suihkutella ja lampsimaan bussille.

Supertreeneissä on myös sponsorien myyntikojuja, joissa voi shoppailla tuntien välissä ja miksei vaikka niiden aikana, mikäli malttaa jättää itselleen tyhjän välin :) Paikalta löytyi mm. Oriflame, Puma, Terveystalo, Viking Line, Interspost, Friendtex...sitten oli kaksi kojua, joissa myytiin tanssiharrastuksille suuntautuvia trikoovaatteita, ja hyvinvointikojuja joissa sai käsihoitoja, hierontaa ja sellaisia detox-jalkakylpyjä. Itselleni haaliutui mukaan Puman juoksutakki, tuulihousut ja kirja Hanki lihasta, polta rasvaa. Ja kaikkia tuotteita myydään alennettuun hintaan, joten sieltä tekee todella hyviä löydöksiä ja aika halvalla.

Mukaan saa myös tuotekassin, josta löytyy niin evästä kuin myös kauneudenhoitotuotteita. Tänä vuonna sisältö näytti tältä:
Eväsuotteissa oli Arlan Tropicana-juoma, jogurtti ja gouda-juustoa, D-vitamiinia, välipalakeksejä, banaani, actimel-tuote, xylimax-pastilleja, Frezzan maitokahvi, vitamin well-juoma, mentoksia, salaattipähkinäpussi, Olvilta tehosport urheilujuoma ja -patukka, Oatrimin painonhallintajuoma, teetä, dallaspulla (meni parempiin suihin jo ennen kuvausta), kaksi minipussia sipsejä, kauraleipäpaloja (nami), energyboost-juomaa ja kaurajuoma.

Ja kauneudenhoitotuotteista löytyi Dermosilin huulikiilto, Elvital color-shampoo matkakoossa, Erisanin hiuslakka matkakoossa, Favoran puhdistusemulsio, Head&Shoulders shampoo ja -hoitoaine, Herbinan suihkedödö, Lady Gagan tuoksunäyte, Lambi kosteuspyyhkeitä, Lumenen huulipuna, Mavalan jalkojenhoitotuote (neutralisoiva dödö), Natuviven suihkugeeli ja bodylotion, Nivealta Q10 päivä- ja yövoide (ihan normikoossa!!!), Olayn päivävoide matkakoossa, Rimmelin luomiväri, rakkolaastari, Schwarzkopf hiuslakka miehille ja LJG-käsivoide.

Loistava päivä, loistavat järjestelyt, ihan huikean loistava tuotekassi ja tuliaisina omat shoppailut ja kipeät lihakset!! Ensi vuonna uudestaan :D

2 kommenttia:

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)