tiistai 12. maaliskuuta 2013

viikonlopun touhuja

Pitää tulla tänne bloginkin puolelle hehkuttamaan ihanan mukavaa viikonloppua :) ja kerrankin kun olen saanut pari kuvaakin aikaiseksi...

Viikon liikkumiset:


I know, häikäisevä meno :) Mutta piti aloittaa vajaan kahden kuukauden tauon jälkeen hissukseen ja katsoa mihin se kunto on rapistunut.
Perjantaina alkoi siis kauan kaivattu viikonloppu. Piiiitkästä aikaa päätin lähteä kävelylenkille. Tarkoituksena oli ottaa muutama kuvakin auringonlaskusta, mutta poikkis päätti liittyä lenkille niin lähtö vähän venyi. Miehet! Tehtiin vajaa tunnin lenkki ja oli kyllä kivaa saada raikasta happea ja höpötellä suu vaahdossa kuinka kivaa on kun jaksaa taas vähän liikkua. Ja tietty siinä tuli päivän kuulumisetkin vaihdettua. Illalla oli sauna ja sitten tehtiin nameja tortilloja. Laitoin sitten aurajuustoa sinne väliin, eikä ollut hassumpaa. Alan ihan selkeästi aikuistua kun aura maistuu hyvälle :)

Lauantaina oli vuorossa pesäpallojoukkueen harjoitusleiri. Oltiin yksi yö yhdellä koululla seuran viiden junnujoukkueen kanssa. Tytöt saivat vähän harjoitella kesän leirejä varten millaista touhua se on, ja samalla joukkue sai tilaisuuden päivittää omat sääntönsä ja valmennus testasi tyttöjen lajitietoutta. Hauskaa oli pyöriä joukkueen kesken ja tytöillä tuntui olevan kivaa ja sehän on pääasia. Taidettakin tehtiin ja alla on tyttöjen tekemä piirros minusta :)


Sunnuntaina leiriltä lähdettiin harjoituspeliin talviharjoitteluhallille, joten kuudesta kauempaa en saanut nukkua. Väsyneenä aamupalat nassuun ja pelailemaan. En tiedä mikä sitten tyttöjä vaivasi, mutta pelit ei ihan tuntunut kulkevan odotusten mukaisesti. Tiedetäänpähän nyt mitä pitää vielä treenata, ja paljon, kesäkautta varten.

Sunnuntaina päivällä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta saamani tuettava tuli kyläilemään ja leivoimme aivan ihania muffinseja. Oli todella nameja!!


Illalla oli vielä vuorossa omat pesistreenit. Jännitti ihan älyttömästi että miten mun käteni kestää, mutta eipä ollut suuria ongelmia. Vähän tuli rasitussärkyä, ja huomasi kyllä etenkin lyödessä että varoin kättäni, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Kyllä se tästä vahvistuu ja pian toivottavasti on enää vain inhottava muisto jäljellä ja ranne tuntuu kuin uudelta :)

No eipä niitä kuvia nyt ollutkaan niin montaa kun paria en uskalla kyllä julkaista, ettei vaan tule mitään sanomista keltään. Mutta yritän panostaa noihin kuviin tulevaisuudessa enemmän, kun itsekin tykkään muiden blogeja lukiessa juurikin niistä kuvista.

Ja toki jos teille tulee mieleen jotakin mistä haluaisitte lukea niin laittakaa ihmeessä ehdotuksia kommentteihin. Ideat on aina tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihastuit, rakastuit, vihastuit? Jätä kommentti :)